sheslikextasy  ♥

Direktlänk till inlägg 9 februari 2010

Tvillingen

Av sheslikextasy♥ - 9 februari 2010 18:33

Tvillingen är glad, livlig och nyfiken som person. Du är lättsam att ha att göra med, och är omtyckt av många genom ditt pigga och trevliga sätt.

Tvillingen är rättvis, snäll och ärlig och blundar inte för att säga ifrån om du tycker att någon i din närhet farit illa. Du är självständig och bra på att entusiasmera andra till sådant du gärna vill dela med dig av.

Tvillingen har också en stark familjekänsla, där du är mån om goda traditioner så dina närmaste får trivas tillsammans.


Så tänker tvillingen

Du tänker och funderar mycket, och har ett stort behov av att utbyta detta med andra, eller få uppleva det du funderar över. Därför omger du dig gärna med många människor så du inte riskerar att gå miste om något.

Hos Tvillingen finns ett stort behov av att känna frihet och göra som den vill. Du vet ditt värde och ingen ska få trycka ner dig.


Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

För Tvillingen tenderar många kärleksrelationer bli väldigt korta. En nyckel i detta kan vara din rädsla för vardagen och det tråkiga du tenderar se i detta.

För dig behövs en ständigt gnistrande låga som behöver ny näring i form av din äventyrslusta och nyfikenhet. Detta gör att du ställer höga krav på ett förhållande. Du önskar en partner som förstår dig och som du kan vara jämlik med. Du är definitivt inte en sådan som lätt låter dig fångas i en traditionell roll i hemmet.


Här finner tvillingen goda vänner och kärlek
Du passar mycket bra med Vågen och Tvillingarna, men det finns även goda förutsättningar med Vattumannen, Kräftan och Lejonet. Sämre förutsättningar har du med Oxen, Stenbocken och Fiskarna.


Kända Tvillingar


Björn Borg, Gudrun Schyman, Anna Lindh, Clint Eastwood, prinsessan Madeleine, Marilyn Monroe, Paul McCartney


Mindre goda egenskaper

Tvillingen kan utåt sett ibland verka lite känslokall, otrygg och flyktig. Du kommer alltid ständigt med nya idéer och infall, och ibland kan det upplevas som jobbigt.

I diskussioner blir det alltför ofta du som kommer med sista ordet. Du manövrerar lätt ut dina diskussionsobjekt genom ditt sätt att vara, och ibland finns risken att du sårat någon i onödan.

Tvillingen har också tendenser till beslutsångest. Du skjuter gärna upp saker, mitt i din glädje och nyfikenhet på allt det nya som ständigt kommer i din väg.


Yrken tvillingen passar inom


Din öppenhet för ombyte och förändring gör att du inte passar för rutinmässiga arbeten.

Din idérikedom, din förmåga att se saker i olika synvinklar samt din goda tal- och skrivförmåga gör att du passar utmärkt som marknadsförare, journalist, informatör, reseledare, lärare, försäljare osv. Du trivs bäst i arbeten där du får förmedla information till andra.


Färger, siffror m.m
Färger: Tvillingarnas astrologiska färger är blått och gult.
Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 8.
Växter/blommor: Liljekonvalj
Stenar: rubin, smaragd


Planeten tvillingen styrs efter

Den planet som Tvillingarna styrs efter (påverkas starkast av) är Merkurius.

 

     

 
 
Fia

Fia

9 februari 2010 18:39

Jag är också tvilling =)

http://www.sofsan.blogg.se

 
Ingen bild

Tvilling

24 maj 2010 12:21

Hahaha det där stämmer inte helt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sheslikextasy♥ - 18 juni 2010 12:55


      Life's a bitch!             ...

Av sheslikextasy♥ - 15 juni 2010 23:13

         ...

Av sheslikextasy♥ - 15 juni 2010 16:02

Setffa hjälpte mig på jobbet igår, och givetvis filmade hon när vi var ute på en truckrunda. Så nu kan ni får se någon sekund av hur det ser ut på mitt jobb varje dag. Kan säga att hon lärde sig sjukt snabbt och vi var riktigt bra team tillsammans!! ...

Av sheslikextasy♥ - 13 juni 2010 11:43

... de var året då Madeleine Kasia Patrycja Håkansson föddes!!   Befolkningen i sverige var: 8.527.036 människor   en liter mjölk kostade 5.49kr   en dagstidning kostade 5kr   nelson Mandela blev fri efter 27 år i fängelse   kalla...

Av sheslikextasy♥ - 11 juni 2010 14:13


Jag vet att de är många där ute som väntar på bilder från bal/student. De kommer.  har haft lite problems med min dator där hemma, och jobbat som en gnu, där av har jag verkligen inte hunnit eller kunnat. MEN JAG KOMMER lägga upp ALLA bilder ! :) Sen...

Presentation

När tankar blir till ord

Gå inoch rösta SWE blogg topplistan!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klotterplank :)

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards